Het team

Breindomijn Neurofeedback is gevestigd in het Gewoon Gezond Centrum te Haaksbergen en Gezondheidscentrum Jannink te Enschede, waarbij het team bestaat uit Eline ten Have-Kerstholt en Marleen Haverkate-Groen. Beiden hebben een zeer uitgebreide (zorg)achtergrond en hebben veel kennis op het gebied van lichamelijke, mentale klachten en het begeleiden van kinderen.

Eline ten Have

De in 1982 geboren Eline ten Have- Kerstholt is getrouwd, woont samen met haar man en zoon in de Achterhoek en is eigenaresse van het Gewoon Gezond Centrum in Haaksbergen.

Eline is regulier medisch opgeleid in het Universitair Medisch Centrum van Groningen en heeft ze sinds 2004 diverse functies bekleed, waaronder langere tijd in de psychiatrie en verslavingszorg.

Daarnaast heeft ze diverse vervolgopleidingen gevolgd waaronder Orthomoleculaire therapie volgens de Klinische Psycho-en Neuro immunologie, BrainQ therapeut en bij Care for Women als specialist vrouwengezondheid.

“Het mooie van alle kennis is dat je complementair kunt werken. Dit houdt in dat je de oorzaak aan kunt pakken en daardoor blijvende resultaten ziet.”
“Naast alle volwassenen die in ons centrum komen vind ik het erg leuk om met kinderen te werken.”Met de neurofeedbackhersentraining zie je bij de eerste behandeling al resultaat, dat is echt fantastisch.”

Eline kenmerkt zich door haar rustige karakter en neemt ruim de tijd voor de behandelingen en geeft duidelijke uitleg en adviezen gericht op jouw persoonlijke situatie voor jou en/of je kind.

“Graag ontvang ik je in ons fijne centrum. Je bent van harte welkom!”

Marleen Haverkate

Moeder, echtgenote, positief ingesteld, met humor, inspirator, rechts-breinige linker-breiner, beelddenker, coach, trainer, therapeut, bruggenbouwer…

“Werken met mensen is altijd mijn ‘drive’ geweest”. Haar ‘roots’ liggen in de reguliere gezondheidszorg  als verpleegkundige, vervolgens is Marleen werkzaam geweest als o.a. loopbaanadviseur, re-integratie coach en manager. Toch ondervond ze telkens weer dat ook deze werkzaamheden haar te weinig uitdaging en bezieling gaven. Mede door haar eigen kinderen kwam Marleen in aanraking met de complementaire geneeskunde. Het raakte haar wat hier gebeurde en ze wist meteen dat ze hiermee wilde werken.

Hiervoor heeft Marleen verschillende gerichte (hbo)opleidingen gevolgd en is een erkend en geregistreerd therapeut (BATC, BIG, KTNO). Inmiddels is Marleen alweer 10 jaar actief als complementair en natuurgeneeskundig therapeut. Omdat ze zelf heeft ervaren dat herstel van welzijn en gezondheid geen lang traject hoeft te zijn, werkt Marleen alleen met methodes die snel inzicht en verbetering geven. 

Missie en visie
In dit tijdperk van voortdurende actie, snelheid en efficiency. Is het goed de weegschaal in balans te hebben door voldoende aandacht te geven aan rust en ruimte nemen voor jezelf. Daarin mogen we meer gaan samenwerken en delen. Het leven is inspanning én ontspanning.

De missie van Marleen is om mensen, klein en groot, te faciliteren in hun persoonlijke proces in het (her) vinden van eigenheid en zelfvertrouwen hun mooiste leven te leven. Vanuit hervonden onbevangenheid. Zodat deze stroom positieve impact heeft op ieders omgeving. Het verbeteren van de wereld begint bij jezelf.

Gewoon Gezond Centrum

Eibergsestraat 56
7481 HM  Haaksbergen
053-5724010

Gezondheidscentrum Jannink

Cromhoffsbleekweg 2
7513 EW Enschede
06-46426421