Praktijkinformatie

Het Gewoon Gezond Centrum in Haaksbergen is een modern centrum voor complementaire zorg en paramedische behandelingen. Binnen dit centrum is er samenwerking tussen meerdere professionals. Het gezondheidscentrum Jannink is tevens een geheel modern ingericht centrum dat zich ook richt op reguliere zorg. Er is o.a. interactie is tussen huisartsen, fysiotherapeuten, logopedie en andere medische professionals. Voor beide centra geldt dat iedere professional met zijn/haar eigen discipline zorg draagt voor bevordering van gezondheid en welzijn.

Wij bieden zorg op fysiek, mentaal en emotioneel gebied. Je kunt bij ons terecht voor ondersteuning en behandeling van chronische en acute klachten. Bij onze behandelingen maken we gebruik van de nieuwste methodes. Hierbij valt te denken aan: neurofeedback en psychosociale hulpverlening, bodyscan-diagnostiek, scancoaching en kindertherapie APS pijnreductie, voedings – en beweegadvies, orthomoleculaire therapie en behandelingen gericht op hormonale klachten zoals de overgang. Ook organiseren we regelmatig lezingen of inloopavonden. Hier kun je je vraag voorleggen aan één van onze therapeuten en verpleegkundige.

Wij werken laagdrempelig in een warme en rustige omgeving. In ons centrum nemen wij ruim voldoende tijd en aandacht voor jou en je klacht. De consulten worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed/mits aanvullend verzekerd . Er is geen doorverwijzing nodig. Hierbij geldt de eigen bijdrage regeling niet!

Neem een kijkje in onze praktijk!

Gewoon Gezond Centrum

Eibergsestraat 56
7481 HM  Haaksbergen
053-5724010

Gezondheidscentrum Jannink

Cromhoffsbleekweg 2
7513 EW Enschede
06-46426421